Invacare samlet inn over 28 000 dollar til Free Wheelchair Mission

Nyheter

Invacare samlet inn over 28 000 dollar til Free Wheelchair Mission

Move for Mobility

Invacares første årlige Move for Mobility, i samarbeid med Free Wheelchair Mission, var et globalt innsamlingsinitiativ som inspirerte hundrevis av ansatte til å komme seg ut og være aktive i lokalsamfunnene sine. 

Under Move for Mobility-kampanjen ble vår misjon Making Life's Experiences Possible®  løftet opp, heiet frem og satt ut i livet. Invacare-ansatte fra hele verden deltok i ulike aktiviteter, der i blant annet ridning, surfing, fjellklatring, yoga og maratonløp - alt for en god sak.

425 Invacare-ansatte fra 20 ulike land meldte seg på kampanjen og samlet inn over 28 000 dollar. Én rullestol koster 96 dollar. Med Invacares innsamling vil 294 rullestoler fra Free Wheelchair Mission bli gitt til mennesker med nedsatt funksjonsevne i fattige land, noe som bidrar til å forandre liv ved å gi dem mobilitet og gjøre dem i stand til å leve mer selvstendige og meningsfylte liv. 

Move for Mobility

Geoff Purtill, administrerende direktør i Invacare, tilbrakte den siste uken i Den dominikanske republikk for å dele ut rullestoler sammen med Free Wheelchair Mission. "Den globale innsamlingsaksjonen Move for Mobility var en svært vellykket innsats fra Invacare-teamet. Denne kampanjen illustrerer selskapets engasjement for tilgjengelighet og inkludering i lokalsamfunn over hele verden", forteller Geoff.

Geoff besøkte lokalsamfunn sammen med teammedlemmer fra den veldedige organisasjonen, og monterte og delte ut rullestoler i avsidesliggende områder sammen med Free Wheelchair Missions lokale partner El Buen Samaritano Hospital. Han legger til: "Arbeidet vårt i Den dominikanske republikk var imponerende og en fantastisk mulighet til å se virkningen av å gi mobilitet til de som trenger det. Mange av rullestolmottakerne befant seg i bateyer med svært få fasiliteter, og disse rullestolene vil bidra til å gjøre livsopplevelsene mulige for mottakerne og familiene deres."  

Move for Mobility

"Det var en overveldende takknemlighet fra mottakerne som får en til å innse hvor mye vi i industrilandene tar for gitt. Free Wheelchair Mission har et flott program for å gi tilbake, og Invacare forplikter seg til å støtte deres innsats i lang tid fremover", fortsetter Geoff. 

I over fem år har Invacare delt av sine tekniske ferdigheter og ekspertise for å bidra til forskning, design og produksjon av kostnadseffektive rullestoler for Free Wheelchair Mission.  

Nuka Solomon, administrerende direktør i Free Wheelchair Mission, tar ordet og avslutter: "Vi er takknemlige og stolte over det sterke partnerskapet vi har utviklet med Invacare i løpet av de siste årene, og vi var glade for å se teamene deres rykke ut i mai for å hjelpe oss med å samle inn penger og øke bevisstheten for å skaffe rullestoler til dem som venter på dem. Det var en ære for meg å jobbe sammen med Geoff i Den dominikanske republikk tidligere denne måneden. Sammen delte vi ut mer enn 60 rullestoler fra Free Wheelchair Mission til mennesker som ventet på dem. Jeg ser frem til å fortsette samarbeidet vårt for å bringe rullestoler til lokalsamfunn uten tilgang til mobilitetsløsninger."