Bli bedre kjent med Soft Tilt 2.0 automatisk vendesystem

Nyheter

Bli bedre kjent med Soft Tilt 2.0 automatisk vendesystem

Invacare Soft Tilt vendesystem

Invacare Soft Tilt 2.0 er et unikt og innovativt vendesystem utviklet for automatisk vending og reposisjonering av pasient. Men kjenner du til alle de positive effektene og egenskapene ved Soft Tilt 2.0? Bli bedre kjent med Soft Tilt 2.0 her!

Soft Tilt 2.0 er et ergonomisk og innovativt hjelpemiddel som gir pasienten kontinuerlig trykkavlastning og komfort.- samtidig som det støtter pleiepersonalet i sitt daglige arbeid.

Ved automatisk reposisjonering av pasienten, vil systemet vende og bevege pasienten i ulike intervaller og posisjonere pasienter i ulike vinkler gjennom natten. Soft Tilt 2.0 gir med dette kontinuerlig trykkavlastning – og forebygger samtidig utviklingen av nye trykksår.

Ved manuell betjening vil Soft Tilt 2.0 gi pleiepersonalet bedre arbeidsforhold og enklere tilgang ved stell, forflytning og påføring av seil. Dette gjør Soft Tilt 2.0 spesielt godt egnet i alle stell- og pleiesituasjoner der det kun er én pleier til stede.

Soft Tilt 2.0 er enkel å installere, og er utviklet for å følge sengens liggeflate. Soft Tilt 2.0 kan også brukes for demente brukere som har problemer med uro når de ligger i sengen.

 

Ønsker du/dere å prøve Soft Tilt 2.0 på din arbeidsplass?
Kontakt din lokale Invacare-representant her.

 

Bente har hatt god effekt av Soft Tilt.
Se og hør hennes egen historie her:

Soft Tilt 2.0 har mange smarte og ergonomiske egenskaper.
Bli bedre kjent med Soft Tilt 2.0 her: